Dr. Michael Laitman

Táruljon fel a Fény és ragyogjon a világban

Egy nagyon fontos esemény küszöbén állunk: felemelkedünk, sőt elrugaszkodunk. Minden feltétel rendelkezésünkre áll ehhez.

Valóban, ez egy egyedi állapot, mely megadatott nekünk Felülről. Ez nem egy olyan esemény, amelyet megterveztünk, megszerveztünk, és hosszú ideje kitaláltunk, majd végül megvalósult. Ez inkább egy „felébresztés Felülről,”(Itaruta de-Leila), amikor egy lehetőség érkezik Felülről, és a legfontosabb, hogy ne szalasszuk el az alkalmat!

Ezért teszünk mindent olyan váratlanul, és nagyon jó, hogy ezt a körülöttünk lévő barátaink megértik a világban. Én valóban azt érzem, hogy ez egy kegyelem Felülről, amely megmutatja nekünk, hogy mind a decemberi kongresszuson, mind utána készen állunk mindarra, ami előttünk áll, a világ korrekciójának érdekében. Ezért a lehetőség nyitva áll a számunkra.

Nagyon izgatottak vagyunk. Azt kérdeztétek, hogyan kell kezelni ezt az izgalmat, azonban ez fog jönni minden barátunktól, akik csatlakoztak ehhez, tehát mindannyian izgatottak leszünk. Az izgatottság azonban nőni fog, amikor a Felülről küldött kegyelem cseppjei elérnek minket.

Ezen a teljes állapoton kívül, meg kell szereznünk azt a hatalmas erőt, amely készé tesz minket a világ korrekciójára. Az elkövetkezendő év valóban meghatározó és sorsdöntő lesz. Reméljük, hogy együtt valóban kivezetjük a világot a mély szakadékból, amelybe az ego taszította, és felemeljük a Bina szintjére. Akkor mi magunk is kiérdemeljük az emelkedését.

Vannak köztünk olyan barátok, akik sok éve velünk vannak, és akik ugyanazt a reményt táplálják. Ennek az oka az, hogy ők is a kollektív ébresztésre várnak. Ez olyan, mint egy házaspár gyermek nélkül, akik minden pillanatban abban reménykednek, hogy végezetül gyermekük lesz. Most tehát elértünk ahhoz a helyzethez, ahol végül képesek leszünk végrehajtani, amit akarunk!

Biztos vagyok abban, hogy ez a kongresszus (a sivatagban zajló felkészülési kongresszus a férfiaknak – fordító) rendben és kellemesen fog lezajlani, és hatalmas izgatottságot fogunk érezni! A legfontosabb, hogy ezt átvigyük a nagy kongresszusra, decemberben és a kapcsolat hatalmas erejét érjük ott el. Kapcsolódjunk egymáshoz, és azon keresztül, amit érzünk, kapcsolódunk a Teremtőhöz.

Tehát reméljük, hogy elérjük ezt a hatalmas erőt, a köztünk lévő kapcsolat ilyen nyomását, és hogy ez által a Felső Erő valóban fel fog tárulni, legalább az első fokozatában. Akkor képesek leszünk ragyogni az egész világ számára, amit úgy nevezünk „Fényleni a nemzetek felett,” mindazok felett, akik még nem értik vagy érzik nagyon, miről van szó. Akkor mindez közelebb húzza és bevonja őket. Ennek megfelelően végrehajtjuk a Teremtő rendjét, és összetapadunk Vele. Az Élettel!

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.