Dr. Michael Laitman

A Fény érzékenységének a küszöbe

Kérdés

Ha én tanulok az interneten keresztül, akkor a Körbevevő Fény (Or Makif) hatással van rám?

Válasz

Még a mi fizikai világunban is vannak részecskék, amelyek átmennek az anyagon, és szinte nem veszíti el a sebességet.

Felső Fény mindenütt nyugalmi állapotban van. Ez a jelenség nem található a mi világunk határán, ez egy természet fölötti jelenség, azért mert nincs határa. Ezért, ha magunkra akarjuk rendelni az Ő hatását, hasonló kell legyünk hozzá, vagyis más szavakkal forma egyezésre kell jussunk hozzá. Annak a mértékében mi benne foglaltatunk a Fényben, és megkapjuk az Ő hatásának az eredményét. Így a munkánk arra irányul, hogy hogyan tudunk egyre jobban hasonlóvá válni a Fényhez.

A Fénynek  nincs formája, míg a mi edényünk, a vágyunk, pontosan meg kell kapja azt tulajdonságot, amely hasonlít a Fényhez. A kapni akarás vágya rengeteg rétegből áll, fokozatokból, és így az ő haladása, a fejlődése, hogy saját magát hasonlóvá tegye a Fényhez, ez egy fokozatos, több szakaszban levő folyamat. A mi munkánk állandóan, hogy jobban és jobban hasonlóvá váljunk, lépésről lépésre, a Fényhez. Mivel a teremtés célja, hogy megszerezzük a tökéletes hasonlóságot a Fénnyel. Innen ered a mi bölcseletünk, “kapni”, azaz, elfogadni. Ő megtanítja, hogyan kell fogadni, felszivni magunkban a Fény összes tulajdonságáit.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.