Dr. Michael Laitman

Megérteni és érezni

Kérdés

Én ezen a konferencián többet értettem, mint éreztem. Normális dolog ez, vagy valamit elvesztettem?

Válasz

Még ha csak érted, és nem érzed, ez is jó. Legalább látod, hogy mi az Egység, látod az emberek sóvárgását, megértve, hogy ezen a sóvárgáson alapul a valóság megszerzése.

A köztünk levő egység nélkül, nem fogjuk tudni létrehozni azt a “szenzort”, amely által meg tudjuk érezni a Felső világot, a Teremtőt. Ennélfogva, el vagyunk választva és a legalacsonyabb állapotban létezünk, arra fel, hogy elkezdjük építeni a Felső világot részekben. Az épités mértékének megfeleően, újabb és ujabb részeket érzünk és fedezünk fel, a valódi spirituális világból.

Miközben a mi világunkat forditottnak fogjuk látni, mint egy valami ami eltávolódik tőlünk. Mivel nincsen benne semmi, a mi világunk még egy pontnál is kissebb.Ő az egyenes vonal pontja alatt van, a “Gálgáltá Parcuf”  lába alatt.

Van “vége”, amely az összes “Parcufok” “vége”. És a mi “világunk” pontja még sokkal alacsonyabban találhato “végé” -nél, azaz ő mintha nem is  létezne. Mi benne vagyunk egy olyan világban, amely alapjában véve “nem is létezik”.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.