Dr. Michael Laitman

Minden helyen elhintve a meghivó a felemelkedéshez

Nincsen korrekció a személy számára, kivéve, ha meg nem érti, hogy neki el kell érnie a következő szintet. Ő állandóan el kell képzelje a maga számára a megoldást, mintha ő nem a saját jelenlegi állapotában van, hanem a következő állapotban és már megszerezte a felső szintet, a Reformáló Fény segitségével, amely felemelte.

Mi meg akarjuk javitani az állapotunkat ugyanabból az állapotból, amelyben vagyunk most. De ez megállit minket, mert mi azt gondoljuk, hogy  a helyzet amely megjelent az arra szolgál, hogy azt kijavitsuk a saját szintünkön.

És ezáltal mi összezavarjuk magunkat, mert minden állapot azért jön, hogy mi képesek legyünk azok fölé emelkedni. Nincsen mit korrigálni a jelenlegi  állapotban. Az állapot korrekciója az, hogy én fölé emelkedem és haladok tovább.

Nagyon nehéz ezt elfogadni, mivel a mi világunkban nem létezik ilyen attitűd,  de ez ahogy létezik a spirituálitásban. Mivel az összes helyzetek azok nem a személy számára jönnek, hanem, hogy ő korrigálja magát. És a saját maga korrekcója lehetséges csak ha felemelkedünk az állapoton, ez jelenti, hogy  az “értelem feletti hit” – ben haladjunk.

Mindig amikor én érzek magamban valami megértést vagy tulajdonságot, helyest vagy nem helyest,  én úgy látom mint egy meghivó, hogy a fölé emelkedjek. És ezáltal en látom, hogy amikor megjelenik számomra, ez arra szolgál, hogy megmutassa számomra a hiányosságomat. A beteljesülés és a korrekció a következő szinten történik, soha a jelenlegi szinten.
Minden jelenség amit látok magamról, erről a világról, a barátokról és a Teremtőről, ebben a pillanatban úgy mutatkoznak, mint nem teljesek, mindezek a helyek mutatják, hogy fölé kell emelkedni, és beleolvadni egy nagyobb adakozásban. Ílyen módon haladok, amíg megkapom a teljes adakozást.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,645 seconds.