Dr. Michael Laitman

Egy Fény különböző öltözetben

Egy százaléka az emberiségnek, felakarja fedezni a Teremtőt, ezért szükséges létrehozzanak kapcsolatot a Teremtő és a többiek között. És ezért adták nekünk ezt a vágyat. Szóval, a teremtés célja éppen az emberiség 99%-ban rejlik, bár csak 1% kapja meg  az ébredést, azért hogy a Teremtő  végső akarat szerint járjon el. Ily módon, az egyetlen feladatunk, hogy szolgáljuk a 99% – ot.

Kérdés

A mi célunk egy jó élet a fizikai világban, a kölcsönos garancia eszközével és az összekapcsolódás által. Mivel a célunk az, hogy http://laitman.co.il/wp-admin/post.php?post=62296&action=edit. Ez hogyan illeszkedik? Végül a két cél fog kapcsolódni, a fizikai és spirituális?

Válasz

Számodra ez egy spirituális cél, mert te kell húzzad a Fényt, és felfedezzed a Teremtőt, hogy legyen mit átadjál másoknak. Ez az, hogy  átadjad a Fénytől a megfelelő öltözetet számukra.

Mi magunkban is megkapjuk a Felső Fényt a “Visszatérő fény” öltözetében. Miközben a tömegek megkapják tőlünk az erőket, a megoldás öltözékén  keresztül a külcsönös garanciát és a kapcsolódás módját. Mégha a céljuk fizikai is, de a Fény belülről működik, rajtunk keresztül átmegy feléjük, majd hirtelen változást éreznek az értelemben és érzelemben.

A Fény hatása alatt mi érezzük, hogy valami megváltozott belül. Míg a világ, nem így, bár ő is természetesen megváltozik idővel. De most az emberek is keresik az előrehaladást, amely egy a belső erőből ered. Ez fogja megváltoztatni őket, majd hirtelen elkezdik nézni a világot másképp, más módon vitassák meg, ami történik, és magukat is… Ez a Reformáló Fény hatásának az eredménye. De valójában Ő és nem mi, aki belülről teszi ezt. Míg csak  kapcsolatot kell nyújtnunk a Teremtőtől másoknak. Ezt az infúzió kell végigmenjen az egész teremtményeken, az Ein Szof vezetéke szerint, amely átmegy az Ein Szofból a legalacsonyabb és a legkisebb szintig.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,656 seconds.