Dr. Michael Laitman

A Felső Fény felhasználói

Kérdés

Én erőfeszitést érzek ebben a fizikai életben és nem a spirituális életben. Hogyan kell kérjem a Fénytől, hogy megváltoztasson?

Válasz

A vágyaink változnak – ha mi sóvárgunk összekapcsolódni, és a kapcsolat révén az adakozásra a Teremtő felfedezésére, azért hogy elégedetséget adhassunk. Mert Ő, fel akar fedeződni nekünk, és nem mi magunk akarjuk felfedezni puszta kíváncsiságból.

Ha mi akarunk valamit változtatni önmagunkon belül, ez akkor lehetséges, ha jön a Fény és megváltoztat minket. Minden munkát a Fény végez, minden változás bennünk fentről valósul meg a kérelem által.

De ahhoz, hogy elérjük a Fényt és kapcsolatba kerülhessünk vele, hogy a sóvárgásunk legyen, elfogadva mint egy ima, nekünk a csoporton keresztül kell dolgozzunk. Ez a hiány bele kell öltözzön az adakozás szándékába.

Ne próbáljuk korlátozni vágyainkat, semmi sem fog segiteni, csak imádkozni,és követeljük, hogy a Reformáló Fény megjelenjen. És az imába bele kell fektetniünk a szívünket. Nem leszel spirituálisabb, ha nem eszel, lélegzel, élvezed az életet, ha nem változtatjuk a tulajdonságainkat.

A helyzet az, hogy nem változtatni a mechanikai műveleteket kézzel és lábbal, és szép szavakat mondjunk és magassakat, hanem, hogy megváltoztassuk a belső tulajdonságokat. És csak a Fény tudja megváltoztatni, amely megteremtette őket.

Ezért mi csak kell tudjuk, hogyan követeljük ezeket a változásokat! Ez csak akkor lehetséges, ha összegyülünk és megépítjük a csoportot, amelyen keresztül a Fényhez tudunk fordulni és kérni.

Mi kérjük, hogy létrejöjjön a közös vágyban, és legyen elfogadva. Mert a Fény teljes nyugalomban van, és annak a mértékének megfelelően, ha mi elérjük a forma azonosságát vele, ezáltal meghívjuk a cselekedeteit. Ez ugyanaz erőfeszitéstől függ, amelyet mi követelünk a csoportban.

Ez az erő bőségesen létezik, de minden rajtunk múlik, akik felhasználják. Ez a felhasználó benne foglal magába számos idegen vágyakat, a barátokat a csoportban, akiknek semmit kapcsolatuk nincsen a másikkal. De készen állnak kapcsolódni, azért, hogy megszerezzék a felső szintet, egyettértenek, és kérik közösen, hogy összekapcsolódjanak.

Az egyetlen dolog amit kérnek az a kapcsolat, és ennek köszönhetöen kijavítsuk az összes tulajdonságokat. Nen tudom kérni, hogy egy kicsit jobban, de kégyelmesebb legyek, vagy ne legyek annyira zsugori. Csak egy dolgot kérünk az összekapcsolodást a barátokkal egy közös vágyban, hogy ez a kapcsolat korrigálja az összes tulajdonságokat. Csak ezt kérjük és ezen a kérésen keresztül érkezik el a válasz és a korrekció.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.