Dr. Michael Laitman

Az integrált érzékenység növelése

Az integrált érzékenység növelése

Kérdés:

Amennyiben ön részt venne egy kerekasztal beszélgetésben, hogyan érvelne olyan módon hogy integralitást vigyen a beszélgetésbe?

Válasz:

Megengedném az embereknek hogy kifejezzék a legellentétesebb, legkülönbözőbb nézőpontokat, és utána megkérdezném, “Annak érdekében, hogy megegyezéshez jussunk, a rendelkezésre álló feltételeinkre alapozva, milyen feltételeket kell kiválasztanunk annak érdekében, hogy az összes lehetséges javaslatok közül a legmegfelelőbb, leggyönyörűbb és legszükségesebb változat maradjon meg melynek ezáltal meg lenne a joga a létezésre?” Ehhez kell egy kritérium.

Nem az a lényeg mit teszünk, hanem az hogy mindebben látunk e több kommunikációt, melegséget, biztonságot, összeolvadást, magasabb elérést, megértés, azaz egy előrejutást, haladást az integralitásban? Amennyiben a természet ez elé állít minket, képesek vagyunk ez azzal együtt működni? Amennyiben igen, akkor jó. Amennyiben nem, az nem jó.

Mi az evolúció folyamatában veszünk részt. Hova halad az? Nekünk el kell képzelnünk, meg kell jósolnunk a folyamat következő lépését, és annak megfelelően ahogy ezt a következő lépést látjuk, cselekedeteinket ahhoz közelebb kell vigyük, és akkor leszünk sikeresek életünkben. Akkor az könnyebbé, szabaddabbá és egyszerűbbé válik számunkra.

Mi a természet következő lépése? Ezeket a gondolatokat kell a beszélgetésbe beleszőnünk, és akkor a magasabb integrál biztonság érzetével képesek lesznek meghatározni hogyan haladjanak előre megfelelőbben.

2012 március 1., Beszélgetés az Integrált Oktatásról

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.