Dr. Michael Laitman

A szerepem a csoportban

A szerepem a csoportban

Kérdés:

Úgy tűnik számunkra, hogy a csoportba az emberek csak a véletlen műve alapján kerülnek. Azonban valójában ez nem véletlen, minden egyes személynek egyedülálló szerepe van, mely egy bizonyos Szfirának felel meg, egy minőségi válogatásnak?

Válasz:

Teljes mértékben! Habár most ez nem fontos számunkra. A legfontosabb, hogy azok az emberek kapcsolódjanak egymáshoz. Nem számít, hogy az egyéneknek mi a szerepük, mert mindannyian kiegészítik egymást. Egy integrált rendszerben a legkisebb csavarnak is ugyanolyan jelentősége van, mint az egész rendszernek, hiszen a legkisebb csavar nélkül a rendszer egyszerűen nem működik.

Kérdés:

Tehát az egyén valójában nem ismeri fel vagy nem érti pontosan, hogy valójában mi is a szerepe. De csoportelemzést el tud végezni?

Válasz:
Mi értelme lenne ennek, mert az én őszinte és önkéntes részvételem nélkül nem kényszeríthetsz engem semmire sem. Ebben a rendszerben csak egy igazán önkéntes és szabad részvétel alakítja ki a szabad és tökéletes államot. Nincs semmi sem, amit tehetünk a személyek ellen.

Ezért, nem számít, hogyan vizsgáljuk ezt a rendszert, az egyedüli dolog, amit tehetsz, erősíteni az integrál oktatást. Ez az egyetlen dolog, ami az embereket felemeli és tovább egyesíti. Természetesen eltérő kutatási eredmények is készültek. De alapjában véve meg kell értenünk, hogy csak ez a fajta tevékenység vezet eredményre.

03 október 2o12, Beszélgetés Michael Laitmainnal

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.