Dr. Michael Laitman

Gyors haladás

Gyors haladás

Kérdés:

Úgy tűnik, hogy az integrál játék alatt lesznek olyan emberek, akik egyszerűen le lesznek nyűgözve és akik így kiáltanak fel: “Egy egyetemes lelki állapotban vagyok, és most én foglak titeket tanítani.”

Válasz:

Elsőször is, egy integrál csoportban nincsenek vezetők. Mindent megbeszélünk a koordinátor íránymutatása szerint.

Másodszor, pedig az a személy, aki valóban eléri a Felső Világot légiesebbé és még rejtettebbé válik. Sohasem fog elvont ügyekről beszélni; ő vicceket mond neked vagy viccel más dolgokról, de az egész viccelés egyfajta figyelemelterelés a valódi bajokról, mivel ő valójában őbennük van és ő ezt nem mutatja ki.

Kérdés:

A játék későbbi szakaszairól beszélek, ha elképzeljük az emberiséget, amint 10-20 évig játssza ezt a játékot …

Válasz:

Először is, mi nem fogjuk ezt a játékot ilyen hosszú ideig játszani ebben a formában, a kapcsolódás elismerése és az egység a csoporton belül mindössze egy pár naptól egy pár hétig tart, ez egy nagyon gyors történés.
Tehát, ha az emberiség elkezd ezzel foglalkozni, akkor néhány nap alatt az egész világ meg fog változni. Ön ezt most el sem tudja képzelni!

Az emberek szívesen mennek oda, ahol azt mondják nekik: gondoskodj valamiről, dolgozz valahol. Nincs szükség semmire, ami felesleges. Racionálisan állanak majd saját magukhoz és a világhoz, egy ésszerű és normális életmóddal.

A lényeg a kapcsolat és egység érzése, ami az egyénnek egy felsőbb szellemiséget, elmét ad.

3 október 2o12, Beszélgetés Michael Laitmannal – KabTV –

SZL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.