Dr. Michael Laitman

Hogy ne vesztegessük el az időnket

Hogy ne vesztegessük el az időnket

Kérdés:

Világunkban különböző törvények uralkodnak, melyeknek engedelmeskednünk kell. Hogyan tudom leellenőrizni a szándékomat a gyakorlatban, hogy meglássam az vajon önző-e vagy vajon elértem már a helyes szándékot?

Válasz:

Hogyan tudom a gyakorlatban leellenőrizni szándékomat és előre haladni? Igazad van, a legfontosabb dolog a szándék, de te nem leszel képes előre haladni egyedül, és egyetlen személyt sem ismerek aki képes lenne a Kabbala bölcseletét egyedül tanulni. Neked össze kell kapcsolódnod velünk. Egy csoport, tanár, barátok és segítség nélkül, egyszerűen csak rengeteg időt vesztegetsz el. Szóval kezdetnek olvasd el a kezdőknek szóló anyagokat. De ha már valóban érdeklődsz, és valóban az érdekel hogyan változtasd meg a szándékot, akkor az már egy magasabb szint, akkor az már valóban komoly.

Egyszerűen elvesztegetett erőfeszítés, és csak összezavarod magadat azáltal ha azt hiszed képes vagy valamire egyedül, és sokkal több időre lesz szükséged, arra hogy megszabaduljál ettől a félreértéstől. Neked hozzánk kell kapcsolódnod. Mi fel vagyunk készülve bármilyen helyzetre, angolul, grúzul, oroszul, héberül, bármilyen nyelven amit csak akarsz. Könyveink 27 nyelven vannak kiadva.

2o12 november 5., Grúz kongresszus 1.lecke

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.