Dr. Michael Laitman

Most nem a tömegek miatt kell aggódni, hanem magunkon kell dolgozni

Kérdés

A csoportunk három éve működik. Ezt megelőzően emberek jöttek, mentek, ameddig a csoport végül is kialakult. Most elértünk egy ponthoz, ahol nincs több, nincs új megerősítési befolyás a csoportban. Lehetséges, hogy ennek az oka az, hogy annyira megszoktuk egymást, hogy úgy érzékeljük, és érezzük egymást, mint egy családnak a tagjai, és annyira jól érezzük magunkat együtt, hogy nem akarunk magunk közé engedni senki mást?

Válasz

Ez megtörténhet. Egyáltalán nem látom át a helyzetet annyira, hogy pontos választ adhassak. Azonban mindennek megvan a maga ideje, nem kell aggódni. Használjátok ki ezt az időt arra, hogy tanultok, és megerősítitek magatokat. Nem hiszem, hogy most van itt az ideje, a széles terjesztésnek. Amennyire érzem, a helyzet a ti esetetekben egészen letargikus. A legjobb ilyenkor várni. Addig is nektek a velünk való kapcsolaton kell dolgozni, meg kell próbálni többet dolgozni az anyagainkon, könyveket kell fordítani, és egyáltalán, adoptálni az anyagokat a helyi emberek számára. Talán írjatok cikkeket az Internetre, vagy egy helyi újságba. Talán képesek lesztek a helyi emberek nyelvén megtenni ezt. Nem hiszem, hogy ebben az időszakban túl sok ember csatlakozna hozzátok. Végül is a szívben lévő pont csak akkor ébred fel valakiben, ha elér egy bizonyos szinthez az egoista fejlődésében, és ez még sok ember esetében nálatok ez nem történt meg. Ezért kell nektek még többet önmagatokon dolgozni.

2012 november 5, Grúz Kongresszus, 2 lecke

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,142 seconds.