Dr. Michael Laitman

Egy szertefoszló délibáb

Egy szertefoszló délibáb

Kérdés:

Néha az az érzés van a csoportban, hogy mindannyian értünk és érzünk egy bizonyos jelenséget, de hirtelen ködösséget érzünk az elménkben és gondolatainkban, egyfajta kábulatot, és az az érzésünk, hogy nagyon lassan fejlődünk. Miért van ez?

Válasz:

Miért felejtjük el állandóan a célunk a csoportban, miért kapcsolódunk és aztán eltűnik az egész, miért rejtik el a világ képei a valódi képet, amelyben látnunk kellene, hogy minden ami a körülöttünk van az a mi kívánságunk, és nekünk kapcsolódnunk kell, hogy felfedezzük benne a Teremtőt? Miért választjuk el magunkat a világ igaz képétől és a délibáb, a képzelt kép, amit látunk, miért rejti el a spiritualitást előlünk? Miért erősebb a mi világunk a spirituális világnál?

Ez mind azért van, mert nem fókuszáltátok magatokat a csoporttal való kapcsolatra.
Ha önállóan teszel erőfeszítéseket, semmit sem érsz el vele. Csak akkor sikerülhet, ha kölcsönösen segítjük egymást, így a kapcsolódás képe egy spirituális kép lesz, amely életet és Fényt foglal majd magában, és megmutatja nekünk, hogy ez az egyetlen igaz kép a világról.

A külső kép, amelyet most látsz hirtelen elveszti intenzitását és befolyását és fokozatosan elhalványul. Úgy érezheted, hogy minden, ami itt történik olyan, mint egy álom. Autózom valahová, elmegyek aludni, felébredek, munkába megyek, megyek valahová, mindez hirtelen halványulni kezd. Hirtelen elkezded látni, hogy ez mind a te jellemzőidből ered, és megszűnik annyira valóságosnak, tisztának és élettel telinek lenni, foltossá és ködössé válik.

Ugyanaz a kép, amely a kapcsolódásra fókuszál, melyet korábban elképzeltél, most valóságossá válik, és benne egy új állapotot fedezel fel. Ez az a kép, ami fontossá válik, ami azt jelenti, hogy elkezded érezni, hogy honnan érkeznek a jelek, az Előrelátást, a magasabb szintet.

Így fokozatosan lecserélitek, egyik jellemzőt a másikra.

2012 november 6, Georgia kongresszus 2. leckéjéből

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.