Dr. Michael Laitman

Megtanulni a szeretet bölcseletét

Megtanulni a szeretet bölcseletét

Írva van, hogy nincsen senki olyan bölcs mint a tapasztalt, mert ő már átment bizonyos dolgokon, és sokat megértett. De, “senki nincs olyan bölcs mint aki tapasztalt”, ez nem csak egy egyszerű megértést szimbolizál, hanem hogy ő keresztül ment az összes állapotokon, és benne volt. És tudja, milyen más állapotok állnak előtte.

Ezért sok türelmet és kitartást igényel, bármi is történik. A lényeg itt az összeolvadás, amely segíti a személyt minden helyzetben, hogy ne meneküljön el a harctól, hogy lerövidítse az időt, hogy átforditsa a bajokat , amelyek a segitségére vannak.

Abban a pillanatban, hogy feltárul az összeolvadástól való levállás, abban az érzésben, hogy “Nincsen más Rajta kívül”, amely irányitja őt, és nem a kellemetlen érzések a testében. Addig, amig minden szerve a testében elkezdi érezni ugyanazt. Ez azt jelenti, hogy a Reformáló Fény fogja elhozni neki egy igazi örömet, hogy ez nem más, mint Ő, aki irányítja.

Addig is, sok állapotokon kell átmenjen, amelyben elveszettnek érzi magát, és szeretné ha teljesen eltűnik a valóságból, egészen addig amig el nem éri a fordított állapotokat. Hogy az összes üresség, amelyet érzett és felfedezett, az egy olyan térré válik, ahol elkezdheti értékelni a Teremtő irányitását, az adakozás erejének az irányitását.

Így ő másképp kezelheti a különböző állapotokat, a kapcsolatokat, az embereket és az értékeket, amelyeket korábban gyűlölt, és szenvedéseket hozott neki. Ő megérti, hogy “Nincsen más Rajta kívül “, és hogy bármi is történik, ez az ő javára van. És akkor ő elkezdi szeretni őket, amig meg nem szerzi az abszolút szeretetet és a teljességet.

2o12 november 12, Felkészülés a reggeli leckére

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.