Dr. Michael Laitman

A legmegbízhatóbb dolog a világon

A legmegbízhatóbb dolog a világon

Kérdés:

Milyen hatással van a női csoport a férfi csoportra? Honnan meríthetik a nők a vágyat, hogy hassanak a férfiakra?

Válasz:

Néhány éve Chilében jártam, ahol sokkal több nő van, mint férfi. Emlékszem megkérdeztem egy párt, barátainkat a chilei csoportból: “Ki parancsol nálatok otthon?” A férj válaszolt: “Természetesen amikor nyilvánosság előtt vagyunk, az utcán, egy bulin, akkor természetesen a nő. De otthon…!” A feleség ránézett, mint egy kisgyermekre, bólintott párat, és minden világossá vált.

A természet úgy rendelte, hogy mindenhol a nő parancsol. És ez helyes. Ez jó.

Ezért van az, hogy a csoport női része a legmegbízhatóbb dolog, ami létezik az életben és a világon. Ez stabilitás, egyensúly, nagyon erős támogatás. És ezért szükséges mindenek előtt arról gondoskodni, hogy a női csoport erős legyen. Meg kell adni a nőknek a lehetőséget, hogy éljenek, dolgozhassanak és részt vehessenek mindenben. A női hangokat figyelembe kell venni a döntéshozás során. Az egész csoport jövője ettől függ.

Mindannyian felnőttek vagyunk és értjük, hogy mennyire lehetetlen egyedül lennünk, mennyire szükségünk van a támogatásra. És csak azért mert különbözőek vagyunk, elérjük a helyes döntést és életet.

Tehát, komolyan meg kell oldanunk a problémát, felnőttek módjára. A csoport női részének nem lehet kevésbé igaza, mint a férfi résznek.

2012 November 5, A Grúz konferencián

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.