Dr. Michael Laitman

Egy nem tévedhet

Egy nem tévedhet

Kérdés:

A természet a “pozitív-negatív” elvére épült, és az tartja egyensúlyban. A Teremtő egy teljesen pozitív tulajdonság. Miután az egész emberiség eléri az egységet, a Teremtővel való összetapadás után, lehetségessé válik az is, hogy egy pozitív tulajdonsággal haladjunk. Mennyire lesz komoly ez a változás? Minek köszönhetően változnak a tulajdonságok? Helyreáll áll-e az egyensúly a természettel?

Válasz:

Semmit sem csinálunk mi magunk; semmi mást nem teszünk, csak egy dolgot: vágyakozunk, hogy a Fény tegyen meg nekünk mindent. Ezért nem lehetséges, hogy bármit elrontsunk, hogy bármiben tévedjünk, hogy ártsunk.

Vagy felgyorsítjuk fejlődésünk folyamatát és gyengédebbé tesszük, vagy az végbemegy a maga útján és az gonosz, rossz – valamelyik a kettő közül.

Minél inkább hatunk a Fényre, annál jobbak leszünk, annál hamarabb érjük el a jó állapotot. Minél kevésbe hatunk a Fényre, annál lassabban haladunk, és annál több gondunk lesz.

Minden a mi erőfeszítéseinktől függ, hogy vonzzuk a Fényt. És az megtesz mindent. Ezért lehetetlen itt hibát elkövetni.

2012 November 5, Grúziai kongresszus

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.