Dr. Michael Laitman

Nem félünk semmilyen dátumtól

Nem félünk semmilyen dátumtól

Kérdés:

Mostanában az egész Internet hemzseg prognózisokkal, hogy valamilyen kellemetlen események fognak történni Decemberben 2012-ben. A Kabbala mit mond erről? Légyszíves nyugtassad meg a világot!

Válasz:

Hogyan tudlak megnyugtatni?

Szerintem minden rajtunk múlik, önt is beleértve. Nem foglak megnyugtatni, hanem inkább az ellentétét teszem, hiszen muszály nekünk egy nagyon éles szabad szándékkal létezni, mert December meg az egész jövői év rajtunk múlik. A mi világ csoportunk, és senki más, fog dönteni ezeknek a jövendő állapotoknak a következményeiken, amiken keresztűl kell nekünk járni.

Szóval, nem foglak semelyikőtöket megnyugtatni. Inkább muszály nektek nagyon erősen érezni, hogy az egész világ ránk számit. Tudatosan kel nektek ezt észrevenni, ami azt jelenti hogy kell nektek elfogadni egy komoly hozzáálást a küldetésünkhez, egy folyamatos kölcsönös törekvésre a szíveinkben.

Érzed, hogy a szíveink egyre jobban egy gombócba gyűjtődnek? Csakis ez fog megmenteni minket a helyzetünkből, és fantasztikussá fogja tenni a helyzetünket. Úgy lesz fantasztikus, hogy majd emlékezni fogunk arra, hogy még közelebb és még egyesültebbek kell lennünk, ameddig össze nem szedjük a mi egy szívünket. Akkor nem leszünk félénkek bármilyen naptár miatt.

2012 November 6, Georgia kongresszus 3. leckéjéből

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,137 seconds.