Dr. Michael Laitman

Egy hívás az erők összeütközésének epicentrumából

Egy hívás az erők összeütközésének epicentrumából

Egy levél dél-Izraelből:

“A helyzet úgy alakult, hogy a mai leckére nem tudtunk összejönni, otthon kellett maradnunk a gyermekeinkkel, mivel bármelyik percben megszólalhatnak a szirénák. De a vágy, hogy együtt legyünk az osztályteremben a világcsoport többi részével, hatalmas! Hogy tudnánk elérni, hogy ez a vágy állandóan jelen legyen, nem csak rakéták fenyegetésekor?”

Válasz:

Mi mindannyian együtt vagyunk, ugyanabban az egyesülésben. A Kabbala bölcsességéből tudjuk, hogy így ébresztjük fel a természetben rejtett felsőbb erőket. Reméljük, hogy így képesek leszünk megoldani a szembenállást. A mi egységünknek hatással kell lennie az összes kapcsolatra, elsősorban Izraelben, a szemben álló erők epicentrumában, majd az egész világra, ahol ennek a két erőnek az összeütközése válságokat, hurrikánokat, természeti katasztrófákat és Európában lázadásokat okoz.

És ezért kell, hogy minden barátunk szerte a világban hatalmas felelősséget érezzen. Akiknek megvan a szívben lévő pontja, egyesülniük kell, és el kell vezetniük a világot a korrekcióhoz. Senki más, csak mi értjük, hogy mi történik a világban, és látjuk, hogy mik a döntések mögött álló igazi belső okok, a cselekvő erők és szándékok.

Tudott, hogy az “szabályozók és királyok szíve a Teremtő kezében van”, és ezért van az, hogy csak mi, kik a Yáshár-Kél-hez tartozunk, akik közvetlen igyekszünk a Teremtőhöz, vagyunk képesek megtenni a korrekciót. Nem számít, hogy hány ezer kilométer választja el az egyik barátot a másiktól, a csoport csoportot alkot. Ha egyesülünk egy cél érdekében, egy erőért, az interneten keresztül, határozottan együtt vagyunk.

Néhányan most óvóhelyen ülnek dél-Izraelben, mások a központban vannak, az ország vagy a világ különböző részein, de mindannyiunknak éreznünk kell a hatalmas kapcsolatot közöttünk a spirituális szinten, amely a Reformáló Fény felé húz bennünket. Mi addig igyekszünk míg a felsőbb Fény felismeri egységünk.
És miután a Fény feltárul ebben a kapcsolatban, és segít nekünk a tisztázásban és a korrekcióban, elérjük az abszolút jó állapotát. Reméljük elhozzuk a világot ide.

2o12 November 16, Napi Kabbala Lecke 3. részéből, “Béke a Világban”

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.