Dr. Michael Laitman

Izraelnek nincsen jövője az Egység nélkül

Izraelnek nincsen jövője az Egység nélkül

Ma, egy irreális helyzet lett teremtve Izraelben. Lényegében, mi tud segíteni az Izraeli embereknek, hogy maradhassanak életben a földjükön? Semmi. Egy szigeten léteznek egy gyűlölők tengerén, akik készenlétben vannak, hogy “teljesen megsemmisítsék”, hogy még emlék se maradjon róluk.

Például, Egyiptomban elkezdtek beszélni a piramisok lerombolásáról, hasonlóan Afganisztánhoz, ahol két óriás Buddha szobrot leromboltak. A kérdés az, hogy kiknek fontosak a piramisok a mai napkainkban? Ősi kultúráról szól, ami többezer éve létezett. De nem, ez nem állitja meg a pusztitó hajlamokat; az emberek egy nyomot se akarnak hagyni semmiből, csak a hítükről. A buddhizmust ma is követik, de a piramisok egyáltalán nem vallásos jelképek. De ezek mégis nagyon jelentősek és szimbolikusak.

Hogyan tudunk életben maradni ebben a helyzetben? Nincsen semmilyen módszer. Olyan mintha egy felhő leszált volna az Izraelik értelmükre, és azt hiszik hogy folytathatják így az életüket az országukban. De ez lehetetlen. Logikusan nézve, így nincsen esélyük.

De a felső vezetés még mindig támogatja az emberekben a reményt, hogy folytathatnak építkezni ezen a földön. Így az embereknek időt adnak, hogy lelki erőt szerezzenek, és ebböl a helyből be tudják húzni az egész világot a korrigálás felé.

Ez a küldetés ránk van bízva. Mi hívjuk össze az emberiség többi részét az egységhez, ami megfogja javítani a problémáját. És mondják: “Hogyhogy? Hogyan tudunk sikerülni az egységgel? Mi is az, és hogyan függ össze a rakétákkal amik a fejünkre esnek?”

Egy logikával dolgozunk, ami magasabb mint az életük logikája. Egy objektív kilátás tisztán mutatja, hogy itt nincsen jövő. A mi megközelítésünk, “irracionális” az ő szemükbe, racionálisabb és valóságosabb mint az illúzió, amiben él az ország.

Reménykedjünk, hogy emberek megfogják érteni: Valójában, a mostani helyzetnek nincsen más megoldása, mint az Egység.

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.