Dr. Michael Laitman

Nincsen több idő várakozni

Nincsen több idő várakozni

Itt az ideje, hogy nyilvánosan elmagyarázni mi az Izrael kijelölése, milyen alapon jött létre ez a nemzet és az egész korábbi létezésünk, mi a célunk, – hogy átadjuk a világnak a korrekció módszerét. Mert csak így tudjuk elmagyarázni, hogy honnan ered az antiszemitizmus, a feszültségek és nyomások a mi államunkra, és a háború.

És ezt a magyarázatot csak Kabbala Bölcselete tudja megadni. Ellenkező esetben, az emberek nem fogják megérteni, hogy a kapcsolat segít megoldani ezt a problémát. Tegyük fel, ha mi erősebbek leszünk, ha összekapcsolódunk, bár a standard erő nem segít annak ellenében, amely felfedeződött most. Nem ment meg minket a ténytől, hogy több rakéta lesz nukleáris robbanófejekkel, amelyeket semmilyen esetben nem tudunk használni, nem fognak engedni, hogy ezt megtegyük.

A helyzet olyan körülményekbe visz minket ebben a harcban, hogy kötött kézzel találtuk magunkat, és nem tehetünk semmit. Mit értünk el utolsó művelettel? Holnap csak jóval rosszabb lesz. A tűzszünet megállapodása által, mi még jobban elköteleztük magunkat, mint azelőtt. És ez így történik minden háború után, minden művelet után, ami azt jelenti, hogy nem hoz semmilyen korrekcióhoz.

Nincs egy logikus megoldás erre a problémára. És természetesen, hogy a következő alkalommal, a támadás jön minden irányból, és semmilyen képesség a rakéták ellen nem véd minket. Persze, minden erre irányul. Egyszerűen feltételeket helyeztek elénk: vagy elhagyjuk ezt az országot önként, vagy dobnak nekünk egy atombombát. Lehet, hogy nem most, de néhány év múlva, hogyha lesz egy ilyen bomba.

Sok más forgatókönyv van az események kialakulására, de én csak azt szeretném megmutatni, hogy a helyzet kritikus. Jelenleg nincs megoldása ennek a világnak. És legközelebb, az egész világ egy hangon szólal meg ellenünk, minden halad ennek a megtörténése felé. Mit tudunk mi felmutatni ellene?

Már most úgy hallszik Európában, hogy bojkottálják az Izraeli termékeket. A végén senki sem akar vásárolni tőlünk semmit, és mit fogunk csinálni, ha a gazdaság és a kereskedelem szétesik? Már eltelt a kritikus pont 1995-ben, és most megközelíti azt a reménytelen állapotot, hogy nincs más valódi módszer a korrekció módszerén kívül. Ezt sürgősen el kell kezdeni.

Nem akarom megijeszteni az embereket, de ki kell nyitni a szemüket a valós helyzetre. Valójában, bármely értelmes elmével rendelkező személy megérti, hogy ebben az irányban nincs jövőnk, nincs megoldás. De mi fel kell derítsük és letisztáznunk egészen a végéig, és megmutatnunk az egyetlen megoldást, amely létezik. Csak ez működhet a nem racionális helyzet ellen, mert még ez a megoldás sem logikus.

Ez a megoldás nagyon egyszerű és gyors, csak gyertek kezdjük el megvalósítani. Van egy néhány hónapos szünet, úgyhogy gyerünk megvalósítani! Fordítsunk időt erre, hogy mindannyian kezdjenek el tanulni és megvalósítani a kölcsönös integrációt, a megosztást, a kölcsönös garancia módszerét.

Nem kell semmi több! Mi látni fogjuk az eredményeket néhány heten belül. Amint a személy belé foglalja magát ebbe tanulásba, akkor a feje, a lelke, a szíve, minden eltérően kezd cselekedni, és a többiek felé fordul.

Ennek megfelelően azonnal fogjuk érezni a pozitív hatást. A spirituális világban nincs idő, nem mint itt. Hamarosan látni fogjuk, hogy a helyzet megnyugodott, egyre kevesebbek a rakéták és a gazdaság megerősödik.

Nem lesz gond, ha elkezdjük korrigálni magunkat. Ha gondoskodunk a spirituális problémákról, majd a fizikai problémák is eltűnnek. Vegyétek rá magatokat a belső spirituális munkára, és a fizikai élet azonnal elrendeződik. Ezt biztosítja számunkra a Tóra.

Elértük azt az állapotot, akkor nem lehet tovább várni. Mindent meg kell tegyünk, hogy terjesztjük az embereknek és nyíltan kezdjünk el magyarázni, hogy a megoldás a Kabbala Bölcseletétől ered, mert ez alapja a nemzetnek. El kell magyarázni ezerszer és különböző formákban, és megtölteni információval minden hálózatot az interneten, hogy mindenki lássa ezt.

2012 November 22, Reggeli lecke, a “Tiz Szfira Tanulmányából”

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.