Dr. Michael Laitman

A Felső Világ nyitva van mindenkinek

A Felső Világ nyitva van mindenkinek

Egy ember, aki a Kabbala Bölcsességéhez fordul az valóban rabszolgává változik. Hogyha belemegy a rendszerbe, akkor valóban rabszolgává válik. Ebben nincsen semmi szörnyű, mert hiszen lehetetlen beilleszkedni ebbe a rendszerbe bármilyen más módszerrel. Hogyha kitűnő jóga szakértőket, vagy bármilyen másféle rendszert megnézel, ugyan ezt fogják mondani neked: Hogyha megakarod szerezni a mi bölcsességünket, a technikánkat, a rendszerünket, akkor átmenetileg el kell választanod magadat más dolgoktól, különben nem tudnád átérezni rendesen.

Különben a Kabbala Bölcsessége nem annyira szigorú, mint más rendszerek, mert hiszen nem választja el az embert a világtól. Muszáj összeházasodnia, gyerekeket nevelni, dolgozni, összekapcsolva lenni a világgal, és nem tartózkodni tevékenységektől, ne menjen diétákra, ne tegyen minden féle különös tornákat, lélegzéseket, testtartásokat. Muszáj lennie egy teljesen normális embernek ebben a világban. Az egyetlen dolog, ami el van várva az hogy legyenek belső vágyak és szándékok a célhoz. Különösen ez a legnehezebb feltétel, de végül is, az egyetlen feltétel.

A többi nem fontos. Nem fontos hogy mit eszik, mit iszik, hogyan él, milyen munkája van, csak persze ne legyen anti-szociális viselkedése. Egy ember tud intelligens vagy közönséges lenni. Az nem számít. A Felső Világ elérésénél az, hogy hány éves valaki vagy milyen oktatás színvonalat ért el, nem számít. Feltétlenül mindenkinek nyitva van! Az ember nincsen limitálva semmiben.

2o12 November o6, Grúziai Kongresszus 4. lecke

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,211 seconds.