Dr. Michael Laitman

Mire számíthatunk?

Mire számíthatunk?

Kérdés:

Sokan könnyebnek találják, hogy higgyenek Istenben, mint a kölcsönös garancia módszerében…

Válasz:

Már láthattuk a történelemben, hogy az Istenbe vetett vak hit nem vezet sehová. Megkönnyítheti egy ember életét, de nem ezt várják el tőlünk.

Elvárják, hogy beavatkozzunk a természetbe, pontosan, keményen és bölcsen. Létre kell hoznunk egy további jótékony erőt a természetben, hogy kiegyensúlyozzuk a gonosz erőt, amely szándékosan azért lett létrehozva, hogy az ember maga ellensúlyozza saját gonosz önző természetét, és létrehozzon egy jobb, kiegyensúlyozott állapotot benne, és így fejlődjék és felemelkedjék.

Tudat alatt kell cselekednünk, hogy kiépítsünk egy második természetet az önző természettel, és kiegyensúlyozottan összekapcsoljuk a kettőt – a közöttük lévő egyensúlyban, anélkül, hogy kitörölnénk az egót. De azáltal, hogy olyannak használjuk, amilyen, és hogy hozzáteszünk egy pozitív tulajdonságot mások irányába, kiegyensúlyozzuk.

Ez egy teljes rendszer ami elkezd minket emelni a világunk fölé. Remélem sikerrel jár, mert egyszerűen nem látok más kiutat. Egyszer majd mind felemelkedünk a végetlen létezés szintjére, ami teljes és logikus.

De mennyi szenvedésen kell túljutnia népünknek mielőtt ezt meghallják, és például megnyitják a honlapunkat, és elmélyednek egy kicsit ebben a módszerben. Mivel ez az egónk ellen van, az embereket azonnal eltaszítja, és nem hiszik el. Butának és logikátlannak tűnik nekik, hol vannak a rakéták, hol vannak a katonai erők? Az emberek mindig számítottak az erőre, de csak most kezdik megérteni, hogy nem ez a megoldás. Létezésünk során most először kezdjük átlátni, hogy a megoldást nem a katonai műveletekben rejlik.

Egyszer majd az emberek megértik az igazságot, de sajnos lehet, hogy keresztül kell mennünk sok szenvedésen, hogy felhívjuk egy kicsit az emberek figyelmét, hogy félelmet plántáljunk beléjük a jövőjük iránt, és hogy rávegyük őket, hogy meghallgassanak.

2o12 November 22, Egy izraeli helyzetről szóló beszélgetésből

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.