Dr. Michael Laitman

A kölcsönös törődés nélkül nem vagyunk képesek elérni a Felsőbb Világot

A kölcsönös törődést nélkül nem vagyunk képesek eléri a Felsőbb Világot

Kérdés: Hogyan tudom a helyes szándékomat megtartani, ha nem vagyok megfelelő környezetben, például, ha én az utcán vagyok?

Válasz: Ez nagyon bonyolult, hogy megtartsd a szándékot a környezeteden kívül. Ekkor valóban szükséges a barátaid segítsége. Amikor kimész az utcára vagy valamilyen külső munkába kezdesz, különböző problémák merülhetnek fel. Ha elkezdesz összezavarodni, amikor autót vezetsz és mások dudálnak, sípolnak stb, és minden eltűnik, mert nem tudsz két világban lenni egyszerre. Szóval, folyamatosan érezned kell a barátaid támogatását, mintha a saját vagy valamely a világ más részén lévő csoport hatása alatt lennél.

Egymás iránti közös törődés, Arvut (kölcsönös garancia), kell, hogy megnyilvánuljon ebben; máskülönben, nem leszünk képesek a felsőbb világot elérni. Ha nem törődünk egymással, nem vagyunk az általános Kli (edény), ahogy írva van: “minden embernek segítenie kell a szomszédját.”

2012.12.23, Virtuális lecke

ford: SzL

szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.