Dr. Michael Laitman

A nők sikerrel járnak!

A nők sikerrel járnak!

Kérdés:

A nők gyakran találják nehéznek, hogy együtt cselekedjenek. Hogyan vehetjük rá magunkat, hogy támogassuk barátnőinket, gondoskodjunk a női csoportról, és részt vegyünk minden általános női eseményen, mikor az egymással való kapcsolódás puszta gondolata is elviselhetetlen?

Válasz:

Ez csak kezdetekben van, különösen a nőknél, akik nincsenek hozzászokva, hogy összekapcsolódjanak egymással. Minden nő egyedül áll;  míg kapcsolódik egy férfihoz, addig nem érzi szükségét annak, hogy kapcsolódjon másokhoz.

De a spirituális felemelkedéshez feltétlenül szükséges a nők közötti kapcsolódás, és életbevágóan fontos a közös hatásuk a férfiakra. Ezért az a végső cél, hogy rávegyük őket, hogy kezdjenek el eggyé forrni. Majd ezek után elkezdik majd megérezni, hogy képesek felülemelkedni állati előítéletükön, és képesek együtt dolgozni. Megtudják tenni! Ez már most is zajlik; érzem.

A mi női szervezetünk talán az egyetlen a világon, amely megmutathatja, hogy hogyan kellene egyesülnie az egész világon a nőknek, felülemelkedve egyéni természetükön, irigységükön, versengéseinken.

2o12.12.3o, Virtuális lecke

FG

KA

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

65 queries in 0,552 seconds.