Dr. Michael Laitman

A Tükör – Kongresszus ereje

A tükör-konferencia ereje

Kérdés: Milyen erő van a tükör-konferenciában?

Válasz: Ha van egy jó női csoport, erős, összetartó, őszinte és nyílt, ők képesek érezni az egységet, ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz egy ilyen Tükör – Kongresszus alkalmával. Nem csak összejönnek, hogy egymást nézzék; egyesülni képesek egymással. Ezután lesz egy “antennájuk”, amelyikkel megfogják az ottani érzésüket. Máskülönben, hiába hallgatják a leckéket, hiába néznek műhelymunkákat és előadásokat, nem fogják érezni a belső késztetést, a töltést, a szeretet melegét, a Fényt, ami elvileg közelebb hoz bennünket, megszüntet és szétrombol minden falat közöttünk. Ha nem törekednek az egységre maguk között, nem lesznek képesek miránk hangolódni.

A legfontosabb feltétel, hogy ugyanazt a hangulatot hozzák létre, bárhol is legyenek, mint amit mi hozunk létre a mi általános Kongresszusunkon. Ezután a formaegyeződés törvénye szerint nem fogják érezni a távolságot és ugyanabban az állapotban fognak lenni velünk.

Kérdés: Hogyan tudok egy boldog légkört teremteni és egyben komolyságot a Tükör-Kongresszus során?

Válasz: Ez nem számít. Ugyanazt a dolgot fogod érezni, mint amit mi: ugyanazt az állapotot, ugyanazt a spirituális intenzitást és a feljutás érzését. Meg kell értenünk, hogy a világ egyre csak gyorsul, ahogy a Kabbalisták ezt megjósolták; minden pontosan úgy alakul. Feltétlenül fel kell emelkednünk egy jó szintre, mert a világnak szüksége van erre. A világ elvesztett a kontrollját, nincs semmi amire törekedne, nincs semmi amiért élnie kellene; olyan ez, mint egy felfüggesztett állapot.

És most meg kell mutatnunk a világnak az erőnket, azt, ami minket hajt egyre csak előre, hogy miért is érdemes élni; léteznek csodálatos szándékok és lehetőségek; sőt, egy fényes jövő áll nyitva előttünk. Mi is képesek vagyunk mindezt észrevenni, minden csak rajtunk múlik, nem valaki máson! Korlátlan lehetőségeink vannak. Végtére is, mi vagyunk a saját állapotunk mesterei, és a világ követni fog minket.

2013-01-06, Virtuális lecke

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,138 seconds.