Dr. Michael Laitman

Egy globális nő és egy globális férfi

Egy globális nő és egy globális férfi

A várt kongresszusokat: “Egy globális nő” és “A sivatagi láng” egy kongresszusnak látom, és én nem tesznek különbséget közöttük. Végtére is, a női kongresszus előkészület, amely nélkül a férfi kongresszus nem sikerülhet.

Én azért jövök oda, hogy megszervezzem a vágyat, a kölcsönös sóvárgást, a női nyomást. Egy nőnek segítenie kell a másikat, hogy megépítse ezt a hatalmas vágyat a spirituális születésre, és átadják férfiaknak a sivatagi kongresszusra. Minden férfi úgy kell, hogy viszonyuljon a női kongresszushoz, mint egy szükséges női munkához, amelynek köszönhetően az otthonunk és a családi életünk létezik.

Segítenünk kell minden módon ahogy tudjuk, létrehozni a feltételeket, hogy a női kongresszus sikerüljön, és változzon át egy igazi csapásra, egy áttörés az egységhez. Figyelmeztetem a globális férfiak csoportját, hogy ha valaki lenézéssel viszonyul ehhez a kötelezettséghez, akkor ő nagy kárt okoz.

2012.01.08, Reggeli lecke, “Bevezető a Tíz Szfira Tanulmányába “

BD

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,152 seconds.