Dr. Michael Laitman

Amikor adakozok akkor létezek

Amikor adakozok akkor létezek

Két részre vagyok osztva: GE (Galgalta vé Éynáim) és AHP (Áháp). A fontosabb rész a GE, amiben egy rögzített állapotban vagyok.

Azonban az AHP-mal dolgozom, kizárólag a mások szüksgéleteikért: Ez olyan, mintha én “lenyeltem” volna mások vágyait és elkezdeném azokat szolgálni. A Fény a Felsőtől származik, én csak továbbítom ezt a Fényt másokhoz az AHP-on keresztül, ez az egyedüli módja annak, ahogy én az AHP-ot használni tudom.

Ha, azonban, a másiknak nincs szüksége semmire sem, akkor az én AHP-om sem létezik. Az be van csomagolva a GE-mba, ilyenkor én visszatérek egy kisebb állapotba, a fix állapothoz.

Ez azért van, mert nekem valójában nincs szükségem semmire sem, kivéve a GE-ra. Nekem szükségem van a többiekre de csak azért, hogy kész legyek számukra adakozni. Minden kapcsolatban azonnal ellenőröznöm kell, hogy mit akar a másik és amikor úgy találom, hogy beteljesületlen vágya van, akkor én juttatok és fejlesztem magamban csak azt a részt, ami biztosítja, amire vágyik a felsőtől. Csak ennyire tudom működtetni az AHP-mat.

Amikor adakozok akkor létezek

Ez úgy van nevezve a spirituális világban: Nem létezek. Csak olyan mértékben, ahogy mások számára adakozok. Amig nincsennek mások én senki vagyok, egy nulla. Ez azért van, mert a GE nem saját magam, az csak egy készenléti állapot, kereső módban. Keresi, hogy kinek van szüksége az adakozásomra.

2013,01.24,Napi kabbala lecke, 1. rész, Rábásh írásai

SZL

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

66 queries in 0,772 seconds.