Dr. Michael Laitman

Önmagad egyénisége mindenki másban létezik

Önmagad egyénisége mindenki másban létezik

Kérdés:

Hogyan működik az integrál érzékelés felfogásom, a lelkem egy új rétege kombinálódig avagy ellenáll a szubjektív “én”-nel, az egyéniségemmel?

Válasz:

Az egyéniséged a “MI” alatt van. Sohasem gyakorol nyomást az “ÉN”-edre. A lényeg az, hogy az éned folyamatosan egyre csak növekszik, és csak a “MI”-n keresztül vagy képes érzékelni magadat. Ahogyan te belehelyezed magad az emberiség teljes vágyának közös szervezetébe, akkor gondolod úgy, hogy duzzadni, bővülni kezdesz.

A bővülő érzéseid és tudatod úgy tűnik, mintha befednék az egész emberiséget. Ahogy egy állapotos nő testében a magzattal, akképpen érzed magadban te is az emberiséget. Ez az “ÉN”-ed valódi felfogása.

A másokhoz való való kötődésed határozza meg a te egyéniséged. Például, egy nő egyénisége a családján keresztül kerül kifejezésre, tény, hogy ő tartja össze a családot, szervezi meg a család életét, gondoskodik a családtagokról, a család számára pedig ő a minden.

Máskülönben, az egyéniséged az egoizmusodon, individualizmuson keresztül mutatkozik meg, és mindenkitől elkülönül. Nincs már hely a világunkban, új szintre fogunk lépni.

2012.11.27, KabTV. műsorából, “Egy Integrált Világ”

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.