Dr. Michael Laitman

Ne próbáld visszatartani a Fényt

Ne próbáld visszatartani a Fényt

Kérdés:

Hogyan vagyok képes a Purim Fényét megtartani az év minden egyes napján?

Válasz:

Nem kell megtartani semmit sem; az baj lenne, mert akkor az a megkapás, birtoklás, uralkodás vágyából eredne. Neked nem kell azzal foglalkoznod, hogy mi történik a következő pillanatban.

Ha rendelkezek az adományozás tulajdonságával, úgymint Mordechái, nincs szükség semmi másra. A legfontosabb dolog, hogy a Teremtőhöz legyünk hasonlatosak, és nem kell, hogy más azon kívül érdekeljen, csak az.

Ezért, nem szabad azon gondolkodni, hogyan válunk kitöltötté és felfújttá, mint egy buborék. Ezzel éppen ellenkezőképpen, csak arra kell gondolni, hogyan érjük el azt a tulajdonságot, mikor már nem lesz olyan esemény, ami befolyásolhatna titeket, csakis az ő megérintése. Minden alkalommal, amikor kiszakadsz önmagadból és egyre csak magasabbra és magasabbra emelkedsz, hogy az adományozás tulajdonságában teljesedj ki. És az a tény, hogy egy egészséges étvággyal rendelkezel az irányt, hogy “minden pillanatban kitöltött legyél” egy teljesen normális dolog. Sőt ez hasznos is, mert ez vezeti az embert előre. Szóval, gyerünk!

Végül, képes leszel arra, hogy elégedetté váljál akkor, mikor a Hásszádim Fénye és a Hochma Fénye egy kiegyensúlyoztott módon megtölti a Malchut-ot. Ekkor, valóban képes leszel kitölteni az egész Malchut-odat, minden vágyad együtt az egész világgal. De ezt egymagad egyszerűen nem tudod megtenni.

2013.02.24, Virtuális lecke </em

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.