Dr. Michael Laitman

Minden a mi javunkra történik

Minden a mi javunkra történik

Mindaz ami történik, a hasznunkra van. Az összes bíráskodás (dinim), a rejtettség, az összes probléma, mely felébred, valójában megmutatják azokat a helyeket, ahol erőfeszitéseket kell tennünk, lépésről lépésre az előrehaladásunk érdekében. Először is meg kell próbálnunk helyes módon látni az egész valóságot.

Minden, amit magunk előtt látunk,- amilyennek a világot látjuk,- a saját hibáink, a mi belső világunk kivetülése. Ezért látunk magunk körül negatív dolgokat. És ha szeretnénk helyesen felhasználni ezt a felfedezést, akkor felül kell emelkednünk minden helyzeten az “értelem feletti hit” – be, hogy meglássuk a fizikai valóság fölött, a tökéletes képet, az Eyn Szof világát.

Ha lenullázzod a negatív hozzáállásodat (reakcióidat) valósággal szemben, és pozitív (proaktív) módon kezeled a helyzeteket, ahelyett a kép helyett, amely most rajzolódik ki, látni fogod a “Fény” – t, amely beleöltözik az “edény” –edbe.

A legfontosabb dolog az, hogy megértsd a helyzeteket, amelyen átmész, megértsd, hogy minden azért adatott, hogy legyőzd őket, és megértsd, hogy minden a Teremtőtől származik, aki jó és jót tevő, és megváltoztasd a hozzá való viszonyodat. Tehát a szándékod megváltoztatása által, megváltoztathatod a valóságodat.

2013.03.05, Felkészülés a reggeli leckéhez

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.