Dr. Michael Laitman

A Felső Fény frekvenciájának a hatálya

A Felső Fény frekvenciájának a hatálya

Minden változás a Reformáló Fény által történik. A vágy változása azonban a környezetből jön. A Teremtő a köztünk levő szövetségben létezik, mi megtartjuk ezt, ahogy mondva van: “A fiaim legyőztek engem”.

Nekünk itt lenn egy olyan környezetet kell megszerveznünk magunknak, hogy létrejöjjön köztünk a “Kneseth Izrael”,(Izrael gyülekezete), amely sóvárog a Teremtőhöz, ez a “minian”, a “tízes” gyülekezet.

A Felső Fény frekvenciájának a hatálya

Ha valamennyien lenullázzuk magunkat a többiekkel szemben, akkor a Felső Fényt arra kötelezzük, hogy feltáruljon. A Fény elkezd felderengeni bennünk, és abban a pillanatban felépül bennünk egy közös rendszer: olyan formában kapcsolódunk össze, mint egy elektromos összeköttetés, amely hasonlóvá válik az Ő(a Teremtő) természetéhez.

Ezt nevezzük a spirituális indukció törvényének, mely a minőségek formaegyezése. Nem te változol meg, hanem annak érdekében cselekszel, hogy magad felé vonzod a Fényt hogy az megváltoztasson. Így történik ez minden lépcsőfokon és ennek alapján azt kérdezzük: ha elvégzem ezen műveleteket és a változtatok magamon – olyanná válhatok, mint a Teremtő? Ha a tetteid még nem hoztak sikert ez annak a jele, hogy nem sikerült hozzákapcsolódni a megfelelő Fényhez. Még nem érted el ugyanazt a frekvenciát.

2013.05.20, Reggeli leckéből, “Bevezető a Zohár könyvébe”

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,606 seconds.