Dr. Michael Laitman

Felvonó a megszerzési szintek között

Felvonó a megszerzési szintek között

Ha a jelenlegi helyzetben érezzük, hogy létezik egy magasabb állapot, felismerjük a ragyogását, amely tőle jön és érezzük a tulajdonságát, akkor fel tudjuk használni ezt a magasabb állapotot, hogy előre mozdítsuk magunkat.

És akkor felgyorsíthatjuk az időt (“Ahishena”) (megsiettettem), ahelyett, hogy megvárnánk azt az állapotot, amely természetes módon “beitó” (az Ő idejében”) következik be, és ily módon boldogítjuk a Teremtőt, ez tetszik Neki, és ezzel segítjük a barátokat.

Itt tisztáznunk kell, hogy mi szándékozunk elérni, az adakozást vagy nem azt? Ha ez az adakozás cselekedete, akkor az “értelem felett” cselekszünk, vagy az”értelmen belül”? Természetesen az “értelmen belül” az előnyösebb állapot, mert azt jelképezi, hogy van felfedezés, amely megadja nekünk az erőt a cselekvésre.

Az “értelem fölött” eszköz a következő lépésre, az idő felgyorsítása az “Achishena” útján. De ez nem áll teljesen a ellenőrzésünk alatt, nincs erőnk felemelkedni ebbe a magasságba, viszont használunk egy liftet, emelőt, amely két részre oszlik. Először is, cselekedeteket végzünk az “értelem fölött” és ezáltal magunkhoz vonzzuk a korrekciós erőt, és akkor ennek az erőnek a segítségével végrehajtjuk a javítást és felemelkedünk a következő szintre.

Tehát jó, ha látjuk az “értelmen belüli” vizsgálatban az eszközöket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felemelkedjünk a felsőbb szintre. De jobb az, hogy együtt dolgozunk az “értelem fölött”, mert pontosan ez történik a Fény útján (Ahishena).

A személy fokozatosan megszerzi ezeket az állapotokat és elveket, elkezdi elrendezni és elkezd sikeresen dolgozni. Remélem, hogy a vizsgálatok idejében vagyunk és hamarosan mindannyian rendelkezünk elegendő benyomással, hogy képesek legyünk tisztázni a részleteket és megpillanthassuk a fejlődésnek, az előrehaladásnak a térképét minden aspektusban, ahogy felfedeződnek.

És mindig szem előtt kell tartanunk, hogy a magasabb szint lehet az “értelem fölött”, ahol felhasználunk minden eszközt az “Ahishena” felemelkedéséhez. De a sóvárgásnak nem az “értelem fölött hit” –ben kell lennie, hanem “értelmen belül”, vagyis többet és többet szerezni. A korrigált tulajdonság elérése a cél, hogy felfedezzük a Teremtőt a korrigált “edényünk” -ben.

2013.06.03, Előkészület a reggeli leckéhez

Ford: BS
Szerk: SzI

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.