Dr. Michael Laitman

A világ korrekciója egy generáció alatt

Kérdés:

Mi lesz később, miután a világ átmegy az integrált oktatási kurzusokon?

Válasz

Az én feladatom ebben a világban, létrehozni egy olyan világméretű csoportot, amely először az emberiség történetében, elkezdi megmagyarázni a teremtés rendszerének a tudását: milyen irányban halad, hogyan fejlődik, hogyan haladhat a legjobb úton.

Én nagyon rövidnek és praktikusnak látom a feladatomat: szeretnék látni csoportokat, amelyek  kimennek a világba, és kezdik megváltoztatni, felemelni az emberiséget a következő szintre.

A mi globális csoportunk még mindig sok és különböző változásokon megy át. A személy átment a Kabbala tanfolyamon, kialakult, mint egy kabbalista csoport, és most kezdi gyakorolni a szerepét a világban. Én is a csoporton keresztül működök.

Így a következő lépés, az a mi belépésünk a világba, ez amiről Baal HáSzulám írt. A mi feladatunk az, hogy az egész világot, az egész emberiséget, a spirituális részét felemeljük az Eyn Szof szintjére. Remélem, hogy sikeresen fogjátok kezelni ezt a feladatot. Én nem tudom, hogy melyik szintig érem el ezt veletek, mindez a Felső vezetésen múlik.

Úgy vélem, hogy sikeresek lesztek a küldetésben, mivel megvan minden lehetőség: optimális segítség van a Felső szintekről, a nagy Kabbalistáktól, amelyek felkészítettek mindent nektek, és az emberiség készen van meghallgatni. Minden feltétel megvan, hogy korrigáljunk mindent egy generáció alatt.

2013.08.30, Svédi Kongresszus 4.leckéjéből

ford: B S

szerk: Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,187 seconds.