Dr. Michael Laitman

A fizikai test az egy belső töltési eszköz

Kérdés:

Van-e lehetőség, hogy az integrált oktatás keretében, létrehozzunk egy tanfolyamot, amely tanít minket, hogy viselkedjünk helyesen a testünkkel, magunkkal, azért hogy a személy előre haladjon a helyes viselkedés alapján?

Válasz:

Csak, hogyha elkezd boldogságot érezni a kölcsönös összefüggés által. De egyelőre, természetes módon, csak fizikailag kapcsolódhatunk össze, mivel még nem értünk el a virtuális kommunikáció szintjét, amely önmagunkon kívül van, bár a tudomány már beszél egy ilyen lehetőségről, különösen a fizika és a pszichológia.

Mivel mi ténylegesen a testben létezzünk, a testi érzékek által kommunikálunk egymással és így érzékeljük egymást. Hogyha érezni fogjuk, hogy a testünk egy olyan eszköz, amely által elérjük a belső töltést, akkor ezt úgy fogjuk érzékelni, mint egy pozitív eszközt, mert ez a boldogság forrása lesz, töltést fog adni nekünk.

Tehát, vidáman, egészségesen minden szükségünket kielégítve érdemes élni. El tudunk érni egy ilyen állapotot, de a csak az integrált egység részvétele által, úgy hogy az megváltoztatja a személy perspektíváját magáról.

2013.09.20, A TV. programjából, “Az idő során”

ford: B S

Sz I

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.