Dr. Michael Laitman

A távolság leküzdése

Kérdés:

A barátom, aki Svájcban él Moszkvába jött, és véletlenül az integrált workshopban találta magát, amelyet  az interneten keresztül Prem városban szervezték. Haza tért, és egy héttel később írt nekem, és azt kérdezte: “Van nektek egy ilyen csoport Svájcban is?” Miután egyszer kipróbálta, létrejött benne a vágy, hogy folytassa a workshopokat. Mit tehetünk azokkal az emberekkel, akik szeretnék folytatni az integrált oktatás tanulását?

Válasz:

Te nem tudod azonnal átadni az integrált módszert távolról. Először is, egyezésre kell jussál a csoporttal, amely akar tanulni, utazzál el a városba vagy országba ahol ők laknak, szerkesszél nekik egy intenzív kurzust, például tíz napig esténként, és ilyen módon irányítod őket, mint ahogy beállítunk egy hangszert, a kölcsönös integrált hangra, azért, hogy létrehozzatok egy jó akkordot, harmóniát. És ezután, tartani lehet a kapcsolatot távolról, és néha meglátogatni  őket.

2013.09.17, A Tv. programjából, “Az idő során”

ford: B S

Sz I

forrás: Overcoming The Distance      בהתגברות על המרחקים פורסם: 15.10.13, 10:54

.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.