Dr. Michael Laitman

A kisbaba nyöszörgése, amely felrázza a világokat

kisbaba nyöszörgése

 

 

 

Azt hisszük, hogy nem kapunk azonnali választ az imáinkra és a kérelmeinkre. De nem igaz, hogy azonnal nem kapsz választ. Te egy integrált rendszerben vagy, melyen belül több milliárd szállal vagy összekapcsolva. Ezért ha gondolsz valamit, megszólasz, vagy bármit teszel, az, lehetetlen hogy ne lenne hatással az egész rendszerre. Minden apró változás, amelyen belsőleg átmész, megrázza az egész rendszert, és válaszol minden egyes részletre.

Ez olyan, mint egy test, amely minden egyes sejtnek, minden egyes vágynak válaszol. Kapcsolatba vagy mindenkivel, és nem tudsz semmilyen cselekedetet megtenni, anélkül hogy nem ráznád meg az egész rendszert. Mindenki elkezd mozogni neked köszönhetően, és te ezzel állandóan változtatod a rendszert. A mechanikus cselekedetek, csak minimálisan hatnak a rendszerre, és a beszédnek is nagyon kevés hatása van. De a szándékod egy hatalmas változást hoz az egész rendszerben, még most is, amikor a szándékod nem éppen helyes, de mégis megpróbálod vele elérni Őt. Te olyan vagy, mint egy gyermek, aki előre próbál haladni.

Nem látunk ilyen hatást a fizikai világban, de a spirituális világban, az emberek, akik csak most kezdik el a spirituális munkájukat, cselekedeteik által megidéznek egy valós és erős választ az egész rendszerből. A fejlődésed mértéke szerint, te fokozatosan növekedsz egy olyan emberből, aki cselekszik egy olyan emberre, aki szolgálja azokat, akik cselekednek, amikor felemelkedsz a Bina (megértés) szintjére, vagy a Hafez Heszed (Kegyelmi Fény) szintjére, vagy még ennél magasabbra is. Csak az embereket (látszólag alsókat) szolgálod, segítve őket, de valójában, ők hozzák a legnagyobb változást a rendszerben, és ez minden bizonnyal neked köszönhető.

A „Felső” állapota, akár „kicsi” vagy akár „nagy”, felemelkedése az „alsók” MAN-jától (imáitól) függ. De határozottan, a legkisebbek azok, akik felemelik a MAN-t (az imát), és válaszul, erre az egész rendszer megrendül, válaszolva az erőfeszítésükre, amit arra tesznek, hogy be legyenek foglalva a rendszerbe, a megértésük és vágyuk alapján.

2013.11.07, Felkészülés a reggeli leckére

fordítás forrása: 08.11.13,  ציוץ של תינוק, שמזעזע את העולמות

forrás: 2013.11.10, A Baby’s Squeak Which Shakes The Worlds

ford: B S

lekt: BT;FB;KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,113 seconds.