Dr. Michael Laitman

Olyan, mint a tíz ujjam

olyan mint a tíz ujjam

 

 

 

 

Kérdés: Hogyan kellene felépíteni a munkát a tízes csoportban? Alakítható-e a tízes csoport a projektekben való részvétel alapján?

Válasz: Ez a csoportokra való felosztás gyakran hasznos a problémák megbeszéléséhez, mert a nagy formátumú megbeszélések nagyon nehezek. A megbeszélés azt jelenti, hogy meghallgatok valaki mást, kapcsolódok vele, kiegészítve őt, és meghallgatom a többieket.

A tízes csoport egy olyan fajta összejövetel, amely optimális a mi belső szerkezetünk számára, mind a gondolataink, az értelmünk és szívünk számára is. Ez az a maximális embercsoport, akit magamba tudok foglalni, látom is őket, mintha ők volnának, az én tíz ujjam. Ha ez nagyobb számú embercsoport lenne, ez nagyon nehéz lenne, gyakorlatilag lehetetlen. Ha az emberek többen vannak, akkor mi automatikusan tíz ember kötünk egybe, és néha csak ötöt vagy akár kettőt. Ez az ember fejletségétől függ.

Egy terjesztési beszélgetésből 2013.10.17

ford: FB

lekt: KN

forrás: http://laitman.com/2013/11/like-my-ten-fingers/

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,128 seconds.