Dr. Michael Laitman

A harc, amely fizikai és spirituális egyszerre

a harc amyle spirituális és fizikai is egyzserre

Kérdés: A terjesztésben felmerülő akadályok, a helyes haladásunk jelei? Illetve a hatalmas lelkesedés a cselekedetek után, a sikeresség a jele?

Válasz: Az egység és a kapcsolat az akadályok fölött, az a siker jele. Ugyanakkor, nem kell, hogy úgy lásd őket, mint akadályokat. Úgy kell tekintened rájuk, mint olyan erőkre, amelyeket korrigálnod kell, hiszen ezek a te belső nehézségeid, amelyek külsőnek érzékelsz, és tévesen viszonyulsz hozzájuk.

De ez nem azt jelenti, hogy meg kell bocsájtani mindenkinek mindent. Belsőleg kell, hogy dolgozz az akadályokon, amelyek feltárulnak, amikor próbálkozol az összekapcsolódással, miközben külsőleg, a belső munka által megszabadulsz tőlük. Semmilyen körülmények között, nem kell kezet csókolni az ellenségednek, azt gondolva, hogy ez a spiritualitáshoz vezethet. Ezért, az evilági szinten, pontosan úgy kell, hogy dolgozz, mint mindenki más. Ha van lehetőséged, hogy megszabadulj a felbukkanó zavaroktól, akkor ezt meg kell, hogy tedd. Nem szabad engedned az embereknek, hogy azt gondolják, hogy kihasználhatnak téged. Azonban minden a külső körülményektől függ.

Máskülönben is, mindent meg kell tenni óvatosság érdekében, nehogy foltot hagyjunk a Kabbala hírnevén. Állandóan, figyelembe kell venni a körülményeket, és azok által hozni egy döntést, minek alapján a lehető legjobb módon lehet eljárni. Mindazonáltal mindenesetben cselekednünk kell minden lehetséges úton és módon.

Például, Dávid király, aki a Zsoltárok könyvében írta, negyven évig uralkodott, és negyven évig harcolt, de számára a háború spirituális és fizikai is volt.

2013.10.21, “A terjesztés és a csoport” leckéből

ford: B S

lekt FB;KN

forrás: A Struggle That Is Both Physical And Spiritual,

Posted on November 19th, 2013 at 9:57 am

מאבק, גם רוחני וגם פיזי

2013.11.13   14:59

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,174 seconds.