Dr. Michael Laitman

Lecke a Machsom-on (határvonal) túl

Lecke a machsom határvvonalon túl

Kérdés: Ha például, az egész központi csoport át fog menni együtt a Machsom-on, akkor mi fog történni a napi Kabbala leckékkel?

Válasz: A napi Kabbala leckék a Machsom– on túl is meg lesznek tartva. Most is, minden energia s tudás, amit nektek adok, a Machsom-on túli történésekből származik.

A Tíz Szfíra Tanulmánya és más források, a spirituális szinten íródtak, de pillanatnyilag ti ezeket a fizikai valóság szintjén érzékelitek.  A Machsom-on túl ezeket már más szinten fogjátok érezni.

Tegyük fel, hogy egy festményt a művésszel együtt vizsgálok meg, aki azt mondja: “Ide hozzá tehetsz egy kis sárgát, vagy pirosat, és oda egy kicsit több kéket”. A művész szigorúan technikai módon viszonyul a festményhez, miközben én benyomásokat kapok a kép színei által, ahogy azok befolyásolnak engem. Általában, a festő elkészíti a festménynek a vázlatát, lerajzolja ceruzával azt, mielőtt elkezdene festeni. De én ezt nem látom.

A Teremtő is, készít ceruzával egy vázlatot, mielőtt megfesti a teljes színes képet nekünk. Fokozatosan, az ember elkezdi látni a belső kapcsolatunkat, a belső erőket, ebben az általános képben. Elkezdi érezni, hogy ő maga ad egy új színt a festményhez, vagy ragyogást és egy színt eltávolít, és egy új árnyalatot teremt. Mindez az ember előtt ragyog az érzékelésében. Az ember fogja meghatározni a kölcsönhatás szintjét az  Aviut által (a vágy mélysége), a Masach-on (szűrőn) keresztül, az erőkön keresztül, amelyek lefestik nekünk ezt a világot. Világos lesz mindenki számára, hogy minden egy Erőből egyetlen szándékból ered: hogy olyan tökéletessé tegye az embert, mint amilyen tökéletes Ő(Teremtő), mint a forrás.

Kérdés: Ön mit érzett, közvetlenül a Machsom-on való átlépés előtt?

Válasz: Ugyanazokat az állapotokat, amelyeket valaki az egyiptomi kivonulás előtt érez: rettenetes nyomás minden oldalról, teljes sóvárgás előre haladásra, félelem az ismeretlentől, hogy mi van előttem, és ugyanakkor, félelem attól, hogy nem  érjük el a spiritualitást. Mindez, nem akkor történik, amikor valaki mesterségesen akar előrehaladni, hanem, amikor valóban cselekszik, hatalmas vágya irányul a csoport középpontjára és ugyan akkor hátulról, nyomást helyez önmagára az által, hogy terjeszti az integrál módszert, hasonlóan ahhoz ahogy valaki a lovat ösztökéli az ostor segítségével az előrehaladásra és akkor az ember keresztül tör a Machsom-on.

2013.10.22, “A csoport és a terjesztés”

 ford: B.S

lekt: KN

 forrás: A Lesson Beyond The Machsom (Barrier)

Posted on November 27th, 2013 at 8:29 am

 שיעור מאחורי ה”מחסום”

24.11.13, 13:04

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,130 seconds.