Dr. Michael Laitman

Munka az Introvertáltaknak (kiáradó személyiség) és az extrovertáltaknak (befogadó személyiség)

Munka az introvertáltaknak és az extrovertáltaknak

Kérdés: Ön azt mondta, hogy azok az emberek, akik aktívan terjesztenek, azoknak rendelkezniük kell egy különleges vággyal a kapcsolatra, és az egységre a csoportos munkában. Létre kell e hoznunk a különleges feltételeket ebből a célból, vagy lehetséges, hogy ne erőltessük azokat az embereket, akik nem látják a kapcsolat különleges jelentőségét?

Válasz: Vannak olyan emberek, akik képesek a terjesztésre, de nem képesek a kapcsolati munkára. A terjesztés széles körben valósul meg, és azok az emberek, akik extrovertáltak (kiáradó személyiségek), azok különösen könnyedén bevonhatóak a terjesztésbe, miközben maga a kapcsolódásra irányuló munka az introvertáltaknak (befogadó személyiségek) való.  Ezek teljesen más vektorok, különböző irányok.
Különleges példákat hozhatnék arra, hogy közülünk ki, melyik személyiségtípusra hajlamos. Vannak olyan emberek, akik csodálatosan terjesztenek, kimennek a külső nyilvánosság felé, mégsem tudnak a csoporton belüli kapcsolaton dolgozni, mások ezzel, sokkal jobban tudnak foglalkozni. Mindenki különböző tulajdonsággal rendelkezik, és nekünk fel kell használnunk mindkettőt. Ennek eredményeként, a Felső Fény létre fog hozni közöttük egy közös tulajdonságot, amelyben az első spirituális jelenségek érezhetővé kezdenek válni.

 

2013.10.22, “A csoport és a munka”

ford: B.S

lekt: KN

forrás: Work For Introverts And Extroverts

Posted on November 24th, 2013 at 10:38 am

עבודה עבור אנשים מופנמים ואנשים מוחצנים

20.11.13, 16:12

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,132 seconds.