Dr. Michael Laitman

A Zohár Mindenkinek

Zohár Mindenkinek

Kérdés: Hamarosan egy nemzetközi Kongresszust tartunk, ahol megünnepeljük a Zohár könyvének –az új generációk számára adoptált – kiadását. Mit jelent ez?

Válasz: Azáltal, hogy ezzel a könyvvel dolgozunk, ráébredünk, megértjük, és érezzük, hogy az erőknek egy olyan forrásával rendelkezünk, mely a Felső természethez tartozik, az Erőhöz, amely mindent ellenőriz a legapróbb részletekig, a legkisebb sejtig, az utolsó atomig. A Zohár könyvének van egy különleges minősége, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ehhez az erőhöz csatlakozzunk, és benyomásokat szerezzünk ez által. Így képesek leszünk megérteni, érezni, ezt az erőt és megfelelően dolgozni vele.

Nincs egyéb “kulcsunk”, vagy összekötő csatornánk a Zohár könyvén kívül. Az összes további Kabbala könyv, valójában azért lett megírva, hogy meg tudjuk közelíteni a legfontosabb Kabbala könyvet, és helyesen tudjuk használni. Tehát a Zohár Mindenkinek  című könyv kiadását ünnepeljük.
Meg kell értenünk, hogy egy új korszak határán vagyunk, és egy új fejlődési szakasz felé haladunk. Terjesztenünk kell ezt a Könyvet a világ minden táján, és sok egyéb kiegészítő anyaggal kell azt a célt szolgálni, hogy az emberek közelebb kerüljenek hozzá.

2013.12.17, ” Baal HaSulam írásaiból, Reggeli Lecke 4-ik rész”

ford: B.S

lekt: KN

forrás: Zohar For All

Posted on December 20th, 2013 at 10:13 am

זוהר לכולם

פורסם: 18.12.13, 11:44

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,115 seconds.