Dr. Michael Laitman

Az egyik szív beszél a másikhoz

Az egyik szív beszél a másikhoz

Amikor hallgatom a barátomat, aki beszél a workshop alatt, befoglalom magam a szavaiba, kétség vagy kritika nélkül. Úgy fogom fel amit mond, mint a számomra  legfontosabb véleményt, és bele akarom foglalni magam, össze akarok kapcsolódni vele, egy olyan módon, hogy az valóban az én véleményemmé váljon. Azt akarom, hogy a szavai megérintsék a szívemet, és úgy játszanak rajtam, mint a húrokon.

Ilyen módon viszonyulok mindenkihez, aki beszél. Nem kritizálom azt amit mond, semmilyen módon, hanem egyszerűen csak azt akarom, hogy ugyanabba a gondolatba foglaljam bele magam. Kinyílunk egymás felé, teljesen őszintén szívtől szívhez beszélünk. Mindenki megpróbálja teljesen lenullázni a kritikáit, azért hogy semmi ne blokkolja a barátok szavait, hogy azok közvetlenül beléphessenek a szívünkbe, mintha azokat a szavakat mi magunk mondanánk, olyan biztonsággal, hogy azok valóban helyesek.

2014.14, A Reggeli Lecke Workshopjából

ford: B.S

lekt: KN

forrás: One Heart Speaking To Another

Posted on January 20th, 2014 at 10:38 am

לב מדבר עם לב

פורסם: 15.01.14, 13:28 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,114 seconds.