Dr. Michael Laitman

Női Kapcsolati Körök

10620635_373888556093631_5309494830188513688_n

Kérdés

A nők egy nagyon erős barátok találkozóját vezényeltek le. Ez nem volt egyszerű. Hatalmas erőfeszítést kellett tennünk, hogy érezhessük a kapcsolatot közöttünk. Hogyan fókuszáljuk ezt a kialakult kapcsolatot a férfiakra most, annak érdekében, hogy velük is kapcsolódhassunk?

Válasz

A nők sokkal nehezebb állapotokon mennek keresztül, mint a férfiak, és ez nagyobb erőfeszítést jelent a számukra. Én valóban nagyra értékelem ezt az erőfeszítést, és nagy reményeim vannak a nőkben. A férfiak sikere nagymértékben függ a nőktől, azonban a nőknek sokkal nehezebb összekapcsolódni, így tehát valóban örömmel tölt el az erőfeszítésük.

Abban a pillanatban, amikor a nők helyesen képesek kapcsolódni egymáshoz, felfedezhetik a hidat a férfiak felé. Ezen a módon, egy nőként kapcsolódnak egymáshoz, amely készen áll, a férfiakkal való összekapcsolódásra. Azonban először el kell érni, egy jó, erős kapcsolatot egymás között.

A nőknek sokkal nehezebb egymással összekapcsolódni. A férfi szabadnak érzi magát, mint a szél, amely nem kötődik egyetlen helyhez sem. A nőt viszont „otthonnak” is nevezik, ami arra utal, hogy nagyon individuális karaktere van, törekszik arra, hogy legyen valami, ami csak az övé, saját otthona, családja. Ezáltal a nők közötti kapcsolatnak darabokra kellett törnie, amely által elszeparálódtak egymástól, és ez sokkal nehezebb helyzetet teremtett, mint a férfiak esetében. Láthatjuk, hogy a férfiak között a barátság sokkal teljesebb, mint a nők között. Ez maga a természet.

Ez egy nagyon nehéz munka tehát, és én nagyra értékelem, azonban könnyen megoldhatjátok, ha a női természet fölé emelkedtek. Nem kell a saját hibáinkba vájkálni, hanem tovább kell lépni és felemelkedni a jóhoz a kapcsolathoz.

Amikor a nők képesek összekapcsolódni, elérik a képességet a megértésre, a szív és az értelem vezérli őket abba az irányba, hogy milyen módon segíthetnek a férfiaknak.  Ideáig nem tudtatok segíteni a férfiaknak, mert először egymással kell összekapcsolódnotok.

A múltban volt egy fejlődési szint, ahol a nők nem tudtak egymással összekapcsolódni, így minden nőnek a saját emberét kellett csak támogatni. Azonban új korszak kezdődött, ahol a férfiak egymással összekapcsolódnak, és a nők is képesek erre egymást között. Később pedig látni fogjuk, hogyan formálódnak a körökön belül körök.

Mindeközben nekünk csak a kapcsolaton kell dolgoznunk, nem kell sem a múltba, sem a jövőbe tekintgetnünk. Ma, a munkánk lényege, a férfiak és a nők egymás közötti kapcsolatának kiépítése, annak érdekében, hogy elérjük a kölcsönös garanciát a körökön belül.

ford:kn

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

67 queries in 0,621 seconds.