Dr. Michael Laitman

A Teremtő feltárása

thumbs_laitman_239

Nekünk saját magunknak kell megismerni a Teremtőt. De nem úgy hogy ő nyom minket arrafelé! Nem a látszólagos rossz erőkön keresztül! Ez azt jelenti hogy én ébresztem fel a hajnalt ahogy azt tanuljuk és nem a sötétségen keresztül jutok el a hajnalhoz. Hogy én, saját magam által kezdem el érezni, hogy fel kell őt fedeznem.

Hogyan? Még egyszer! Menjetek vissza a csoportba! Vizsgáljátok meg! Inspiráljátok egymást még hogy ha szörnyűnek is érzitek a Teremtőt és nem is akarjátok felfedezni.

Meg kell kapnom a barátoktól a helyes benyomást! Ezt komolyan mondom nektek! Még ha csak színleljük is ezt, akkor is inspiráljátok egymást mintha egyfajta versenyben lennétek. Egy hatalmas vágyat ébresszetek fel, egy irigységet hogy fel akarom tárni Őt. Mivel a hiány amit megkapok a barátoktól az vezet el a Teremtőhöz, és nem a csapások amiket a Teremtő küld számomra. Látnunk kell hogy a csoport megadhatja minden egyes ember számára ezt a vezetést, azaz a Teremtőnek a fontosságát, hogy fokozatosan felfedjük őt, és egyfolytában őt keressük. És ezt tartjuk úgy hogy a csoportban vagyunk, ez a lényege a csoport munkának! És ez támogat engem, inspirációt ad és meg mutatja a célt a helyes célt.

2016.05.25 New Yersey Kongresszusi lecke

szaKA

67 queries in 0,624 seconds.