Dr. Michael Laitman

Miért van szüksége az embernek egy ilyen hatalmas világra?

Kérdés: Ön azt mondta, hogy a Teremtő a tízesben tárul fel. Akkor mért van szüksége az embernek egy ilyen hatalmas világra, ha a tízesnek elégnek kell lennie?

Válasz: Ez a hatalmas világ egy visszatükröződése a vágyaknak, amiket a Teremtő teremtett, amelyek a mozdulatlan, növényi, állati és a beszélő szinteket foglalják magukban. A beszélő szint a legmagasabb.

Ugyanakkor, van egy még magasabb szint, az, aki rendelkezik a szívben található ponttal, ami korrigál mindent, és az összes szint ehhez fog csatlakozni.

Ezért olyan hatalmas a vágy még akkor is, amikor az ember érzi azt, amit az „egyenes Fény négy állomásának” hívunk vagy a Teremtő adakozó minőségének és az adakozás teljes erejének.

Kérdés: Ez azt jelenti, hogy az ember a spirituális fejlődését akkor kezdi el, amikor kilenc másik ember veszi őt körül, és ez a kilenc biológiai testeket jelent?

Válasz: Ez csak egy olyan laboratóriumban történhet meg, amikor kilenc másik emberrel, akik hozzá hasonlóak, egyesül. Nincs több, mint kilenc. Lehet egy kicsit kevesebb, de az ideális a tíz, és ezután az egész világ egy tízessé válik. A legtöbb tízes elkezd összekapcsolódni és ők összekeverednek egymással, mint a vízcseppek.

Via – laitman.com/blog

67 queries in 0,121 seconds.