Dr. Michael Laitman

A betűk spirituális érzékelés eredményei

light

A héberben minden betű megfelel egy számértéknek. Ezért minden szó, vagy név egy számsorozat is egyben. Ezek a számok vagy külön-külön kerülnek figyelembe vételre, vagy az összegük hordoz jelentést. Jelentősége van, ha különböző szavak azonos számokból állnak, illetve, ha ezek összesített számértékei azonosak, mert ezeknek a szavaknak a jelentése mély összefüggést mutat, esetleg rejtett azonosságot tár fel, amely ilyen módon megragadható.
A betűk spirituális érzékelés eredményei. A betűket alkotó vonalak iránya és formája spirituális jelentést hordoz. Ennek eredményeképpen, a héber betűk annak az érzékelésnek a leíró kódjai, amelyet a betűket leíró ember, írás közben megkap a Teremtőtől. Amikor valaki ezeket a betűket vagy szavakat a spirituális világok ábrázolására használja, tulajdonképpen átadja az olvasónak a Teremtő tudatos érzékelésének módját. A Teremtő az írással aktív módon hat a betűkön keresztül.
A színek is fontos szerepet játszanak a betűk írásánál, mert a fekete betűk és a fehér háttér, kéz a kézben, magát a teremtés módját tárják fel. Ezek nélkül senki nem értené a szöveget magát, illetve a szöveg mögötti történet valódi jelentését.

KA

67 queries in 0,644 seconds.