Dr. Michael Laitman

Élj pozitívan!

597.02

Kérdés: Amikor a tízesben felüti a fejét a remény és magabiztosság hiánya, a spirituális irigység, a makacs kitartás és becsület minőségei visszahozhatják az élet szellemiségét?

Válasz: Hogyne. Ha elgondolkodsz azon az állapoton, amit a tízben szeretnél megtapasztalni, próbáld megteremteni, és látni fogod, hogy lehetséges. Azzal, hogy elképzeli az ember a jó jövőt, így vonzza magához.

Kérdés: Mire fókuszáljunk, amikor irigyek vagy féltékenyek vagyunk? A negatív minőségek biztosítják a spirituális növekedést?

Válasz: Nem, az ilyen minőségek nem segítenek. Spirituális irigységgel irigykedjetek, így emelkedhettek magasabbra. ez segíteni fog a felemelkedésben. És amikor a barátaiddal együtt emelkedsz fel, akkor segítesz nekik.

Mindenesetre próbálj meg azokkal a pozitív érzésekkel élni, amelyeket használni akarsz. Kezdj el többet érezni belőlük, és akkor megérted, hogy mit tudsz használni és mit nem.

[323043]
Részlet a 2023.12.31-i Napi Kabbala Lecke Baal HaSulam írásai „Mi az a három dolog, ami kiterjeszti az ember elméjét a munkában?"” című műsorából
Forrás: Live in a Positive Way — Laitman.com
67 queries in 0,643 seconds.