Dr. Michael Laitman

Váltsuk át fejlődésünket a rossz útról, a helyes útra

 Kérdés:

Igazán szeretem a TV műsoraikat nézni, és az Ön könyveit olvasni. Remélem, hogy Vangának, és a többi prófétáknak nincsen igazuk, és a kabbala az igaz tanítás. Igy van ez?

Válaszom:

Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, vajon a kabbala a helyes tanítás, vagy sem, az ha felfedezi a Felső Világot, ahelyett, hogy engem hallgat. Ne higyjen nekem, vagy bárki másnak.

Nem érdekelnek a próféták, mivel amennyiben igaz egy próféta, akkor csak azt tudja megjósolni ami a Természet által meg van tervezve (ahogy a dolgok szenvedés útján haladnak előre – beito). Azonban meg van a lehetőségünk arra, hogy hogy a saját magunk útján haladjunk előre (a jó út alapján – ahishena).

Ebből kifolyólag nem figyelek a próféciákra, és mindig megpróbálom átterelni fejlődésemet a rossz útról, a jó útra.

És pontosan ez az oka annak, hogy megkaptuk a kabbala tudományát. A mi időnkben a kabbala mindenki számára megnyílt, és akár a kabbala segítségével, vagy anélkül mindannyian ugyanazon cél felé haladunk. Azonban a kabbala nélkül mindezt az állandó szenvedés útján tesszük meg.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.