Dr. Michael Laitman

A szükségszerű változás globális világunkban

Kérdés:

Amennyiben Ön is a Wall Street-en dolgozna, nem úgyanezt tette volna? Lehetőségük volt, hogy a kötvények árait felsrófólják, becsapják a világot és a kötvények árainak több százszorosát zsebeljék be maguknak. A probléma az, hogy a hazugságok felszínre kerültek, és a tőzsde összeomlott. Így most a kormány a tönkrement pénzügyi befektetők zsebeit kenegeti, hogy megállítsa a rendszer teljes összeomlását. Mi jön ezután?

Válaszom:

Azáltal, hogy fejlődésre késztet minket, a Természet arra kényszerít minket, hogy megoldást találjunk. A Kabbala módot ad az embereknek, hogy tanulhassanak a globális világról, melyben ma találjuk magunkat – egy olyan világban mely teljesen és univerzálisan összekapcsolódott. Utána ezt a tudást felhasználva képesek leszünk egy új társadalmat építeni, az újfajta személyes és társadalmi kapcsolatok mellett.

Ez a bölcsesség képessé teszi az embereket, hogy meglássák, hogy szörnyű végeredményhez jutunk – mint háborúk és természeti katasztrófák – amennyiben jelenlegi fejlődésünket folytatjuk. Ez a végeredmény ellenkezik azzal a társadalmi változással, amit a Természet vár el tőlünk globális világunkban. A szükséges változás az, hogy globális kapcsolatokat, kölcsönös megértést és közös résztvételt hozzunk létre.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,618 seconds.