Dr. Michael Laitman

A lélek meggyógyítása

A lecke az egy terápia a vágyam számára, eszköz, amely lehetővé teszi, hogy jelen  vágyam megváltozzon, és a spiritualitással legyen egyenértékű. Minél több terápiához  jutok a Kabbala leckék látogatásával, annál nagyobb az esélyem a gyógyulásra, a természetem megváltoztatására.

Mindazonáltal  az  egyszerű látogatás nem elég. Meg kell értenem, hogy miért csinálom ezeket a látogatásokat, és mi lesz az eredménye. A legfontosabb dolog a leckében az, hogy meg akarjam változtatni a természetemet.

Ha csak azért jövök a leckére, hogy hallgassam azt, és nincsen szándékom a változtatásra, akkor semmilyen segítséget nem kapok, hogy elérjem a Felső Világot, sem egy kitűnő tanár, sem egy erős környezet nem lesz.  A leckémnek egy tudatos részvételnek kell lennie acélból, hogy meggyógyítsam sérült lelkemet.

A tanár helyes irányba terel, a környezet pedig segíti utamat a cél felé. Mindazonáltal magamévá kell tennem a környezet által nyújtott segítség fontosságát.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,777 seconds.