Dr. Michael Laitman

Ne álldogálj ott Ég és Föld között, válaszd az egyiket!

Az emberek gyakran panaszkodnak, hogy az idő elfolyik alattuk az élet elmegy mellettük, és nem érzik, hogy haladnának. Mi egy tudattalan állapotban vagyunk, annak ellenére, hogy figyelnénk rá, és ezen nem tudunk segíteni. És ez azért van, mert nem használjuk ki azokat az eszközöket, amik rendelkezésünkre állnak. Olyanok vagyunk, mint egy beteg, aki szenved, de nem fordul orvosi segítségért.

Fel lett hívva a figyelmünk arra, hogy van valami e korai létezés felett, és megkaptuk a módszert is, hogy használjuk. Mégis, mi még most  is a szokásos módszereinkkel próbálunk a Felső Világba lépni   Ülünk körben és várunk, és várunk, és valahogy mégis sikerünk lesz.

Mi nem értjük, hogy az egyetlen út a spirituális világba, ha alkalmazkodunk a forma ekvivalenciájának törvényéhez. Megadatott nekünk a tanár,  a könyv, a csoport, azért, hogy segítsen nekünk. Amit mindössze tennünk kel, hogy hagyjuk eltávozni a régi módszereket, közelítéseket és szempontokat, és kövessük a kabbalisták tanácsait annak érdekében, hogy a valóságról való nézetünk megváltozzon.

Az gátol minket, hogy egy új életbe akarunk lépni, egy régi csomaggal. Az étel, a család, pénz, hatalom és tudás iránti vágyunkkal. De lehetetlen előre haladni spirituálisan anélkül. Hogy megemelnénk a spiritualitás prioritását, minden materiális dolog felett, és minden felett, amit csinálunk.

Te már minden eszközzel rendelkezel, ami ahhoz kell, hogy a lét következő szintjére lépj. Most csak végleg el kell határoznod, hova akarsz tartozni? Ne tartsd az egyik lábadat a materiális világban, a másikat a spirituálisban, mert ezzel csak a múló éveket vesztegeted.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,638 seconds.